سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علت بی میلی جنسی در زنان چیست؟

وجود مشکلات دائمی در واکنش های جنسی مثل میزان میل جنسی، رسیدن به ارگاسم یا درد در بانوان موجب ناراحتی آنها میشود. علاوه بر این، این مشکلات باعث ایجاد تنش در روابط زناشویی میشود. این مشکلات از لحاظ پزشکی به عنوان اختلال در عملکرد جنسی یا بی میلی جنسی در زنان شناخته می شوند.

کاهش میل جنسی و اختلال در عملکرد جنسی زنان میتواند در هر مرحله از زندگی آنها رخ دهد. این مشکلات جنسی ممکن است فقط در برخی از شرایط و موقعیت ها رخ دهند یا همیشه اتفاق بیافتند. برای اینکه با علت بی میلی جنسی در زنان بیشتر آشنا شوید، در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

علائم بی میلی جنسی در زنان

علائم بی میلی جنسی در زنان مختلف، متفاوت است که ممکن است به دلیل هر یک عوامل زیر یا ترکیبی از عوامل زیر باشد:

میل جنسی کم

این علت شایع ترین اختلال جنسی در زنان است که شامل عدم تمایل به رابطه جنسی است.

اختلال تحریک جنسی

میل شما به رابطه جنسی ممکن است مناسب باشد، اما در تحریک مشکل دارید و یا قادر به تحریک یا حفظ تحریک در طی فعالیت جنسی نیستید.

اختلال ارگاسم

پس از تحریک جنسی کافی و تحریک مداوم، در رسیدن به ارگاسم به طور مداوم یا مکرر مشکل دارید.

درد جنسی

شما دردی همراه با تحریک جنسی یا هنگام تماس واژن دارید.

اگر مشکلات جنسی بر رابطه شما تأثیر می‌گذارد یا شما را نگران می‌کند، برای بررسی مشکل خود به پزشک مراجعه کنید.

عواملی که علت به وجود آمدن بی میلی جنسی در زنان می شود

عواملی که علت بی میلی جنسی در زنان هستند، اغلب به هم مرتبط هستند و به کاهش میل جنسی کمک می‌کنند. این عوامل  عبارتند از:

عوامل جسمی

بیماری های مختلف مثل سرطان، بیماریهای مرتبط با کلیه، بیماری های قلب و عروق و عفونت و سایر مشکلات مثانه، میتواند منجر به اختلال عملکرد جنسی شود. علاوه بر این بعضی از داروها برای درمان بیماری های مختلف می‌توانند علت کاهش میل جنسی و اختلال در عملکرد باشند: مثل داروی ضد افسردگی، داروهای شیمی درمانی، داروهای ضد حساسیت و داروهای مرتبط با تنظیم فشار خون؛ بنابراین علت بی میلی جنسی در زنان میتواند ناشی از مشکلات جسمی باشد.

عوامل هورمونی

در دوران یائسگی و پس از آن به دلیل تغییر بافت‌ در دستگاه تناسلی در عملکرد جنسی زنان اختلال ایجاد شود. زیرا در این دوران سطح ترشح هورمون موجب کاهش تحریک پذیری دستگاه تناسلی میشود؛ بنابراین برای تحریک و رسیدن به ارگاسم زمان بیشتری لازم است.

پوشش واژن نیز باریک و کشیده تر میشود، خصوصاً اگر از نظر جنسی فعال نباشید. این عوامل میتوانند منجر به مقاربت دردناک شوند. کاهش سطح هورمون نیز موجب بی میلی جنسی و اختلال در عملکرد جنسی زنان می شود. میزان ترشح هورمونهای بدن بعد از زایمان و در طول دوران شیر دهی تغییرات قابل توجهی می‏کنند. این تغییرات هورمونی بر عملکرد واژن تاثیر گذاشته و در میزان میل جنسی اختلال ایجاد می‏کند؛ بنابراین تغییر سطح هورمون ها یک علت بی میلی جنسی در زنان است.

عوامل روانشناختی و اجتماعی

اضطراب یا افسردگی درمان نشده می تواند باعث اختلال در عملکرد جنسی شود. همچنین استرس طولانی مدت و سابقه سو استفاده جنسی، نگرانی های بارداری و فشار برای مادر شدن ممکن است تأثیرات مشابه روانی داشته باشد.

درگیری‌های طولانی مدت با شریک زندگی- در مورد رابطه جنسی یا سایر جنبه های رابطه - همچنین می تواند علت بی میلی جنسی در زنان باشد. مسائل فرهنگی و مذهبی و مشکلات مربوط به تصور فرد از بدن خود نیز می تواند در ایجاد اختلالات جنسی تأثیر زیادی داشته باشد.